8 de novembre de 2013

Presentats els Administradors de la Festa Major 2014


L'Administració de la Festa Major de 2014 està formada per Ricard Bosch, Pere Cervera, Laura Domingo, Raimon Mascaró i Meritxell Tort. L'alcalde va presentar-los assenyalant que s'ha triat un quintet de perfil popular i amb molta capacitat de treball en equip. Per la seva part, tots cinc administradors van mostrar-se il·lusionats amb el projecte. 

Ricard Bosch i Castell. Té 48 anys, és casat i té tres fills. Resideix al Centre i és advocat de professió. Ha estat membre de la Colla de Diables de Vilafranca (colla dels ECS) i, durant molts anys, col·laborador de la Festa Major Petita (Ball de diables). 
Actualment, és membre de l'AMPA i del Consell d'Administració de l'Escola Montagut. 

Pere Cervera i Bolet. Té 31 anys i viu en parella al barri de La Girada. És Llicenciat en Història per la UB. Postgrau en Estratègies i recursos en museografia interactiva, per UBvirtual. Autor, juntament amb Marc Morales, del llibre Can Freixedas: història d'una casa modernista; i del llibre El Local de Moja, de la fundació de la reforma (1935-2011). 
Actualment, és professor de Secundària al Col·legi Sagrat Cor del Vendrell, impartint classes de Ciències Socials, Religió i Plàstica a alumnes de 1er i 2on ESO. 
En l'àmbit associatiu és exmembre de l'Agrupament Escolta i Guia de Vilafranca; Membre de la Polifònica de Vilafranca; exmembre dels Nans de Vilafranca, dels Capgrossos i de l'Àliga. 
Forma part dels Falcons de Vilafranca i del grup de grallers Pentatònics. És participant, com a organització, de la capta ens els darrers tres anys. 

Laura Domingo i Peñafiel. Viu en parella al barri del Poble Nou. Té 32 anys i és mestra de primària en l'especialitat d'Educació Física. Psicopedagoga. Màster en recerca i Doctorat en Educació Inclusiva per la Universitat de Vic. Actualment és professora i investigadora al Departament de Pedagogia de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic, especialitzada en escola rural. És també professora del màster Educació i Desenvolupament Rural de la UB. Membre del Ball de les Cotonines (1999-2004), col·laboradora de la Comissió de Seguiment a la FM05. I membre del Ball de Panderetes de la FM dels Petits durant molts anys. Ha estat al MIV i al Centre Excursionista Penedès. Col·labora amb el mitjà esportiu de la comarca www.esportspenedes.cat

Raimon Mascaró i Figuerola. Té 31 anys i resideix al barri del Centre. És llicenciat en Química per la UB i en Enologia per la URV. Curs d'Especialització en Direcció i Gestió del Turisme del Vi i Postgrau en Direcció i Gestió d'Empreses. 
Actualment treballa d'enòleg, al departament tècnic de la bodega a la Masia Vallformosa. En l'àmbit associatiu, és membre del Consell Rector del Patronat Municipal d'Esports, secretari del CP Vilafranca, membre dels Geganters de Vilafranca (i Cap de Colla des de 2004 al 2010). Membre del Ball d'en Tomasot i la Ballarica; i membre de l'AAVV del Centre de Vilafranca. 

Meritxell Tort i Morgades. Té 40 anys, és casada i té dos fills. Viu al barri del Poble Nou. Diplomada en Mestre-Especialitat d'Educació Musical. Estudis de Dret a través de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Treballa a la Secretaria del Consell Comarcal de l'Alt Penedès. Membre de l'entitat Coral Laroc des de fa 12 anys, forma part, en l'actualitat, de la Junta directiva com a secretària. També va ser cantaire de la coral infantil l'Espinguet. Ha estat membre del cor dels Goigs i va participar, com a balladora, a la Festa Major dels petits.