6 de juny del 2011

Lliurats els premis Vilafrancadigital 2011

El guanyador del Primer Premi del concurs Vilafrancadigital en l'apartat grup Sènior va ser per la família Sancho París i en el Júnior Les Supernenes.
L'Arxiu Comarcal de l'Alt Penedès acollia divendres el lliurament dels premis del X concurs Vilafrancadigital. 
L'objectiu principal del concurs és conèixer Vilafranca a través de les façanes i de detalls d'aquestes. El promou des de fa 10 anys el professor jubilat, Joan Boada, que durant 9 setmanes penja a internet fotografies de detalls de les façanes dels edificis de la vila, que els concursants han d'anar endevinant. Aquest any hi van participar un total de 23 equips i Joan Boada es mostra satisfet de l'evolució del concurs. 
En aquest sentit la darrera setmana no només es valorava encertar l'adreça dels detalls fotogràfics, sinó que també puntuava l'agilitat en donar la resposta. 
Els guanyadors en la categoria sènior van ser uns clàssics del concurs, la família Sancho París. Daniel Sancho ens confessava que la darrera fotografia no la van encertar fins passades les 5 de la matinada del dissabte. Es tractava del timbre d'una porta al carrer Sant Pere que té forma de lleó. En la categoria júnior el primer premi va ser per l'equip anomenat Les Supernenes i en la categoria sènior el segon premi va ser per Sergi Madrid i el tercer per la família Cuatrecases Parellada. El premi, en aquesta ocasió era una magnífica fotografia del campanar de Santa Maria amb un tractament digital del color.

Notícia escrita per Josep Maria Soler (rtvvilafranca.cat)