27 de maig de 2017

Vilafranca desapareguda al Club de Lectura del Casal

Dins de les activitats del Club Sènior de la Societat Casal La Principal de Vilafranca del Penedès hi ha el Club Literari. Aquest proper dimarts 30 de maig, a les 9:30h del matí, estic convidat a presentar el llibre Vilafranca del Penedès desapareguda publicat recentment per l'editorial Efadós.
El llibre Vilafranca del Penedès desapareguda és un recull de 170 fotografies que mostren la vila des de finals del segle xix fins al tombant de la dècada del 1960. Una passejada per la Vilafranca dels nostres pares, avis i besavis des del centre, cor de la vila, fins als barris urbans i perifèrics tot passant pel sector vinícola –un dels signes idiosincràtics, conjuntament amb el fet casteller i la Festa Major–. L’obra que teniu a les mans evoca el record d’un paisatge i d’uns costums avui desapareguts o molt transformats, i convida el lector a rememorar un passat d’una Vilafranca nostàlgica, d’una Vilafranca en blanc i negre
Agraeixo al Casal l'oportunitat de presentar el llibre al club literari perquè no s'acostuma a convidar a historiadors en aquest tipus de tallers.