29 de gener de 2011

La Festa Major de Vilafranca ja té Administradors! (amb retard, però)

Amb gairebé quatre mesos de retard -i trencant el protocol de la Festa Major- l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, van presentar fa dues setmanes els nous administradors de la Festa Major de Vilafranca 2011. 


MARTA CARBÓ GALLEMÍ 

Té 32 anys. Ha crescut al barri del Poble Nou però viu al barri del Centre. És llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració i en Periodisme. Treballa al gabinet de premsa i comunicació del Servei Català de Trànsit. A la FM dels Petits va ballar al Ball de Nans. De sempre ha viscut la festa intensament, però mai hi ha estat vinculada de forma directa.

YOLANDA LEZCANO PINA 
Té 42 anys. Casada i amb dos fills de 14 i 11 anys. Viu al Poble Nou. Ha viscut intensament la FM dels Petits on han ballat els seus fills. Participa en les vocalies de l'IES Eugeni d'Ors. És presidenta del Club Natació Vilafranca des del 2007. Des de fa 4 anys és membre del consell rector del Patronat Municipal d'Esports. 

ROSA MARIA PAINOUS ESCOFET 
Té 48 anys. Viu a la Barceloneta-Sant Magí. Casada amb un exfalconer i mare de 2 filles que ballen a la festa major. Llicenciada en Psicologia, treballa en tasques administratives en l'empresa familiar dedicada a l'arquitectura i l'urbanisme. Havia col·laborat amb els Amics de Puerto Cabezas i amb Vilafranca Solidària. Ha col·laborat en les captes de la Festa Major. 

FRAN NIETO-MÁRQUEZ MOHEDANO 
Té 24 anys. Viu a l'Espirall. Llicenciat en Història de l'Art, ha treballat en prevenció de riscos laborals i és monitor de lleure. És membre actiu del Centre Cultural Rociero de l'Espirall, forma part del Ball de les Gitanes, ha estat membre de la Comissió de la Festa Major dels Petits i col·laborador de la Comissió de Carnaval de Vilafranca. 

JOAQUIM RUNSÓ BASCUÑANA
Té 44 anys. Està casat i té dues filles. Viu entre els barris del Centre i les Clotes. És autònom en una empresa familiar de fusteria i ebenisteria. Ha estat fundador i membre de l'entitat Amics del Bàsquet del Penedès, va ser monitor del Grup d'Esplai Parroquial, ha col.laborat i actualment és membre de l'AMPA del CEIP Estalella Graells, membre de l'Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava. Va ser membre dels Castellers de Vilafranca i fa 20 anys que col·labora en l'organització de barres a la Festa Major.

Moltes felicitats a tots ells i endavant amb aquesta dura tasca!